Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ZOO - H Ζωή, οι μπάλες και τα κουκλιά της



Όλα ξεκίνησαν από τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες. Η Ζωή Κυριακοπούλου τις ζωγράφιζε εδώ και χρόνια για να στολίζει το δέντρο της, γιατί δεν της άρεσαν τα τυποποιημένα στολίδια, ήθελε κάτι πιο χιουμοριστικό και ιδιαίτερο.




Κάθε Χριστούγεννα που εβλεπαν τις μπάλες οι φίλοι της, της έλεγαν το ίδιο πράγμα, «μα γιατί δεν το κάνεις επαγγελματικά;» Λέγε λέγε, λοιπόν, αποφάσισε να το κάνει, αλλά όχι μόνο με τις μπάλες. Επεκτάθηκε  στα κουκλάκια και αργότερα στο κόσμημα. 

<><> <><> <><>
Free Willy

«Με το κόσμημα ξεκίνησα από μόνη μου, με υλικά όπως το χαρτί, τα υφάσματα και διάφορα μέταλλα και αργότερα, με διάφορα σεμινάρια, επικεντρώθηκα στα κοσμήματα από ασήμι.»

<><> <><> <><>
ο μισός πρίγκηπας

Η Ζωή μας λέει ότι αγαπάει την Αθήνα, είναι άλλωστε μεγαλωμένη εδώ, αλλά, αν μπορούσε να έχει μαζί της όσους αγαπάει, θα πήγαινε οπουδήποτε.

<><> <><> <><>
niarrr






Τα zoodesigns μπορεί να τα βρει κάποιος σε καταστήματα αλλά και στην ιστοσελίδα  www.zoodesigns.gr  επικοινωνώντας με τη Ζωή. Οι τιμές των δημιουργιών της, κυμαίνονται από 20 εως 80 ευρώ. 





Στο parapera θα έχουμε κοντά μας τη Ζωή και τις δημιουργίες της, από τις 28 Ιουνίου και για μια εβδομάδα,  κυρίως με κοσμήματα από ασήμι, λίγα από χαρτί και ύφασμα και με τα μαξιλαροκουκλάκια της για παρέα.



Καρδιά στο εξώφυλλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου