Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Co.per jewels - Κόσμημα σε 5 σκέψεις

Καλύτερα πέντε παρά ένας, σκέφτηκαν οι Κατερίνα Περουλάκη, Μαρία Κωστούλα, Μηλιαράς, Άννυ Δημάδη και Γεωργία Διγενή, η ομάδα των co.per jewels. Τέχνη τους το κόσμημα.
Σκαρφαλώνω
«Για εμάς το κόσμημα αποτελεί μια μορφή τέχνης, μια δυνατή  έκφραση. Αυτό και μόνο αρκεί να πυροδοτήσει την φαντασία και να θέσει σε κίνηση τη δημιουργική μας ανάγκη».




μαζί
«Με όχημα την απύθμενη  δεξαμενή της τέχνης της αργυροχρυσοχοΐας (τεχνικές) δημιουργούμε κοσμήματα που ανταποκρίνονται στην έκφραση, το ύφος και την αισθητική μας.»




τσαμπιά

Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι πολύτιμα και μη πολύτιμα μέταλλα, πέτρες, σμάλτα, κορδόνια, χάντρες και ό,τι εμπνέει τον καθένα τους. Οι τιμές των δημιουργιών τους κυμαίνονται από 20 μέχρι 200 ευρώ.


ήλιοι

Οι ίδιοι πιστεύουν πως το κοινό τους ανήκει  στον κόσμο εκείνο που του αρέσει το κόσμημα, όχι ως αντικείμενο μόδας, αλλά ως καλλιτέχνημα.

 
φύτρωσα



Τους co.perjewels θα τους βρείτε μεσω της προσωπικης επαφης,   σε διαφορα καταστηματα κοσμηματων ανα την Ελλαδα και στο Μουσειο Μπενακη και στο Ιδρυμα Θεοχαρακη.
Στο  parapera οι co.per jewels θα είναι μαζί μας από τις 28/05 και για ένα μήνα.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους σε αυτό το email (co.per_jewels@yahoo.com) και να δείτε περισσότερα σε αυτό το blog: miliarakiskosmima.wordpress.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου