Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Έκθεση "Parapera...faces"


Όσοι βρεθήκατε στον α' όροφο του parapera, στις 28 Μαϊου, είδατε από κοντά το μίνι στούντιο που έστησαν η Γιώτα Εξαρχοπούλου, ο Βασίλης Σμαΐλης και ο Θωμάς Ζάγκας από την ομάδα Photoenatos, όπου με ένα κάδρο χρυσό και λίγο μαύρο βελούδο δημιούργησαν μια σειρά από πορτρέτα των επισκεπτών, των δημιουργών, των περαστικών που ήρθαν να παραστούν στα εγκαίνια της αγοράς των περιπτέρων.

Η δράση τους ονομάστηκε "Parapera...faces" και μας προσκαλούσαν να εκφραστούμε δημιουργικά κι αυθόρμητα μπροστά στον φακό τους. Η ανταπόκριση ήταν θερμή, οι εικόνες που προέκυψαν είναι πολυάριθμες και αφού επέλεξαν σαράντα από τις πιο παραπέρα εκφράσεις μας, έρχονται να τις παρουσιάσουν στον κόκκινο διάδρομο του εστιατορίου του parapera.

Όλοι εκείνοι που φωτογραφήθηκαν την ημέρα των εγκαινίων και θέλουν να ανακαλύψουν το αποτέλεσμα που προέκυψε, όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα πορτρέτο πέρα από τα συνηθισμένα, αλλά κι όλοι εκείνοι που έχουν την περιέργεια να διαπιστώσουν την τελική επιλογή των φωτογραφιών, καλούνται στα  εγκαίνια της έκθεσης "Parapera...faces", που ξεκινούν το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσουν ως το βράδυ αργά.

Τα πορτρέτα θα φιλοξενηθούν στον χώρο του καφέ-εστιατορίου του parapera για δύο εβδομάδες.

1 σχόλιο: