Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Wotta Kisser - Μορφές που δραπετεύουν


Πάλι τα ίδια, καλέ μου Προμηθέα


Ο Mark Weinstein, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής, σπούδασε για τέσσερα χρόνια στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης κι από το 1997 ήρθε στην Ελλάδα. Η πρώτη στάση έγινε στα Χανιά, έπειτα πέρασε από την Καλαμάτα κι από το 2001 μένει στην Αθήνα. Αφού έζησε τα πρώτα χρόνια στην γειτονιά της Κυψέλης, κατόπιν βρέθηκε στον Χολαργό, όπου ζει κι εργάζεται μέχρι σήμερα.

Ο Μαρκ Γουάνσταϊν υλοποιεί την ιστορία του

Έχει εικονογραφήσει παιδικά βιβλία και δημιουργεί ένα κόμικ, με κεντρικό ήρωα τον Προμηθέα, το οποίο ανανεώνει συνεχώς και το εμπλουτίζει. Εδώ, μπορούμε να δούμε τις συνέχειες αυτής της ιστορίας, που ξεκίνησε με αφορμή την αγάπη του Mark για τον Προμηθέα, ένα πρόσωπο που το ξεχώρισε εξαιτίας της ιδιαίτερης ιστορίας του και, κυρίως, "επειδή υποφέρει". Σε αυτήν την σελίδα, μπορούμε να δούμε συγκεντρωμένη την εξέλιξη αυτού του κόμικ, από την αρχή του ως και σήμερα κι αναμένουμε νέες σκηνές κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, αποκλειστικά στο μπλογκ που διατηρεί ο Mark.

Wotta Kisser στο parapera

Έχω μια θάλασσα στο βλέμμα

Σε βλέπω

Παφλασμοί χρωμάτων 

Με λένε Κάπως

 Τον τελευταίο καιρό, πειραματίζεται και με άλλες επιφάνειες, πάνω στις οποίες μεταφέρει τα πρόσωπα των μορφών που εφευρίσκει και κατέφθασε στο parapera με χαρακτήρες που αποτυπώθηκαν επάνω σε ξύλο, ζώα και ήρωες που παραπέμπουν στους Κύκλωπες με τα μάτια τους στο κέντρο του μετώπου. Ο Mark Weinstein, αγαπά πολύ το χρώμα και την φαντασία και διαρκώς επιχειρεί να δραστηριοποιείται με τα δικά του σχέδια, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα.

Γύρω - γύρω όλοι μας

Ματιές επιτοίχιες

 Οι τιμές των δημιουργιών του Μαρκ Γουάινσταϊν, που θα είναι από τις 20 Ιουνίου και για μία εβδομάδα στο parapera, κυμαίνονται από 48 ευρώ και καταλήγουν στα 55 ευρώ. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί του στο woozywinks@hotmail.com και στο 6932121677.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου