Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Εγκαίνια εστιατορίου του Παραπέρα


Την Παρασκευή 03 Ιουνίου, από τις 3 το μεσημέρι ως το βράδυ, το εστιατόριο του Παραπέρα ξεκινάει αναζητώντας τις πρώτες εντυπώσεις – κριτικές σας από τα ταξίδια που θα επιχειρήσουν οι γεύσεις του.

Το μενού θα βαδίσει σε έναν χάρτη που έχει γραμμές  σε όλη την Μεσόγειο κι ένα παράδειγμα είναι το ριζότο με ρόκα και φέτα που αναχωρεί από την Ρώμη και καταλήγει στην Αθήνα ή μια σαλάτα με πρασινάδες, φράουλες, μήλα και σως ροδιού σαν ανοιξιάτικη εκδρομή.
Στα ορεκτικά, οι μελιτζάνες με κόκκινη σάλτσα, γιαούρτι και μικρά τσιπς από αραβική πίτα έρχονται από τον Πόντο και την Πόλη και  το ταξίδι συνεχίζεται με μία συνταγή από τις Συρακούσες, όπου μικρά αφρόψαρα, σαρδέλες και γαύροι, μεταμορφώνονται σε μια μακαρονάδα με κουκουνάρι και σταφίδες.


Κάθε πιάτο με την δική του διαδρομή, θα πρωταγωνιστήσει σε μια παράσταση, που ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο 04 Ιουνίου, στις 3 το μεσημέρι ως το βράδυ, με τον Angelo Cavalieri στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και την Ορχήστρα των γ(ρ)αμμάτων στην μουσική υπόκρουση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου