Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

στη Χώρα του Ποτέ _ έκθεση ζωγραφικής στο pαrαperα 04.10 - 22.10

Την Τρίτη 04.10 στις 8 μμ ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για τη Χώρα    του    Ποτέ

αναχωρήσεις:  αχαρνών 61 - εισιτήρια δωρεάν                          04.10 – 22.10



Επιστρέφοντας στη Χώρα του Ποτέ.

Εντοπισμός του προσωπικού νοητού καταφυγίου.

Ένας χώρος που έχεις την ελευθερία να κρυφτείς σε αυτόν και οι πράξεις σου να μην έχουν τη βαρύτητα της πραγματικότητας.

Ανάγκη διαφυγής και ηρεμίας.

Ένας κόσμος χρωματιστός και οικείος.

Όλοι κρύβουν κάπου στον εαυτό τους, ένα μέρος όπου επιστρέφουν.

Μπορεί να είναι η παιδική ηλικία, μιας και οι μνήμες της, την κάνουν, αν όχι ιδεατή, σίγουρα ξέγνοιαστη.

Η Χώρα του Ποτέ λοιπόν, σαν ένας τόπος, που με την επιστροφή σου εκεί γίνεσαι ξανά παιδί.













Demian Dame
Ο Demian Dame είναι κάτοχος BΑ (Honors) in Fine Arts and Technology, ΑΚΤΟ 2005. Στην πτυχιακή του εργασία ασχολήθηκε με την επίδραση των πρωτόγονων τελετουργιών στις σύγχρονες κοινωνίες.

Χαρά Κωστοπούλου
Η Χαρά Κωστοπούλου, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1979. Σπούδασε  Καλές Τέχνες Στον ΑΚΤΟ αποφοιτώντας με Bachelor in Fine Arts and Technology από το Middlesex University, το 2005. Συνέχισε τις σπουδές της στη Γραφιστική. Είναι αρχισυντάκτρια του παιδικού περιοδικού Γοργοχελίδονο, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Ασχολείται με την εικονογράφηση και τη συγγραφή παραμυθιών.

Δήμητρα Μπουρουλίτη
Η Δήμητρα Μπουρουλίτη γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στο Σουφλί του Έβρου. Αποφοίτησε το 2006 από τον κλάδο Εφαρμοσμένων Τεχνών και Τεχνολογίας του AKTO στην Αθήνα. (ΒΑ - Fine Arts). Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές τις στο Camberwell College of Arts (University of Arts London) στο Λονδίνο με ειδικότητα στην ιχνογραφία σε κάθε μορφή τέχνης (Master on Visual Arts – Drawing, 2008-09). Είναι υπεύθυνη του Λαογραφικού Μουσείου Σουφλίου «Τα Γνάφαλα» και τα καλοκαίρια διοργανώνει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μουσείου με εκθέσεις και μουσική στο Σουφλί του Έβρου. Βίντεο -  έργα της έχουν προβληθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις. Ζει και εργάζεται κάπου μεταξύ Σουφλίου και Αθήνας.

Μενέλαος Τριανταφυλλίδης
Ο Μενέλαος Τριανταφυλλίδης σπούδασε στο τμήμα Εφαρμοσμένης Ζωγραφικής του ΑΚΤΟ (BA) τα έτη 2001-2004 και στο τμήμα Γλυπτικής του Wimbledon School of Art (MA) τα έτη 2004-2005. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Περισσότερα για τη Χώρα του Ποτέ εδώ


Pαrαperα πολυχώρος_αγορά_αχαρνών 61

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου