Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ στο PARAPERA


    christmas   Swap
 

Είστε όλοι καλεσμένοι στο πρώτο πάρτυ ανταλλαγής χριστουγεννιάτικων ειδών και παιχνιδιών για το 2011.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και νιώθετε ότι θέλετε μια ανανέωση;
Έχετε βαρεθεί να βλέπετε κάθε χρόνο την ίδια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στον χώρο σας;
Θέλετε να αγοράσετε καινούργια στολίδια αλλά δεν μπορείτε; Μην το σκέφτεστε άλλο!
Φέρτε στο παζάρι μας όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια ή ότι άλλο χριστουγεννιάτικο έχετε που δεν το χρειάζεστε πια και πάρτε ό,τι σας αρέσει χωρίς περιορισμούς αλλά κυρίως χωρίς κόστος!

ΤΙ: Μπορείτε να φέρετε οτιδήποτε χριστουγεννιάτικο όπως στολίδια, δένδρα, είδη διακόσμησης, (κούπες, πιατέλες, σκουφιά, κασκόλ, γάντια, κάλτσες, χριστουγεννιάτικα cd και dvd) και ότι άλλο μπορεί να σκεφτείτε εσείς που δεν το έχουμε φανταστεί εμείς. Ωστόσο επειδή τα Χριστούγεννα είναι κυρίως για τα παιδιά μπορείτε να φέρετε και παιχνίδια τα οποία είτε μπορείτε να ανταλλάξετε είτε θα τα προσφέρουμε σε παιδάκια που εκείνες κυρίως τις ημέρες τα χρειάζονται περισσότερο.
ΠΩΣ: Φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πια, όλα απαραίτητα σε καλή κατάσταση, τα αφήνετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και παίρνετε ότι σας αρέσει. Και για να μείνει ζωντανό το γιορτινό πνεύμα και του χρόνου, συμμετέχουμε όλοι μαζί στον κουμπαρά του Άγιου Βασίλη!
ΠΟΤΕ: Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 12:00 -20:00 μ.μ.
ΠΟΥ: Πολυχώρος Pαrαperα, Αχαρνών 61 & Φερρών Αθήνα πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Βικτώρια
Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να ζωντανέψει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και να ενισχύσει το αίσθημα της προσφοράς και της αγάπης. Ελάτε να γνωριστούμε και να ανακυκλώσουμε. Τα παλιά μας στολίδια ας γίνουν φέτος τα καινούρια δώρα του διπλανού μας!

Κι επειδή γιορτές χωρίς γλυκίσματα δεν γίνονται, σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να φτιάξετε λιχουδιές με τα χεράκια σας για να κεραστούμε όλοι! Και βέβαια επειδή δεν ξεχνάμε και τους μικρούς μας φίλους, ετοιμάζουμε γι’αυτούς πολλές και όμορφες εκπλήξεις!
Σας περιμένουμε μαζί με την καλύτερη γιορτινή σας διάθεση!

Πληροφορίες :         698 1278825 _ Χατζηιωάννου Βασιλική
                         
                             694 9471672 / 698 0772183 _ Σιώπα Χρύσα
                               

                              http://www.facebook.com/event.php?eid=275229739181647

1 σχόλιο: