Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«Έχω κάτι για ‘σένα…» Χρηστικά αντικείμενα τέχνης στο Parapera 12-18 Δεκεμβρίου




    «Έχω κάτι για ‘σένα…» μας λέει χαμογελώντας η Βένια Κριεζία, γνωρίζοντας ότι παίζει με τις λέξεις, αφού έτσι ονομάζεται το εργαστήριό της. Χρηστικά αντικείμενα διακόσμησης, όπως κηροπήγια, ρολόγια τοίχου, κλειδοθήκες, κουτιά και φωτιστικά κάνουν ένα flashback στo χθες και ανασύρουν μνήμες από το ρομαντισμό και τη ζεστασιά του παλιού σπιτικού, όπου τα παστέλ χρώματα, οι δαντέλες και τα floral μοτίβα γλύκαιναν την ατμόσφαιρα και την ψυχή.







    Η αγάπη για τη διακόσμηση και τη χειροτεχνία έχει βαθιές ρίζες στο παρελθόν της.  Έχοντας για πολλά χρόνια πειραματιστεί με μια πληθώρα υλικών, ξεκίνησε το ταξίδι της αναζήτησης εκείνης της μορφής τέχνης που θα ικανοποιούσε απόλυτα την ανάγκη της για έκφραση και δημιουργία, της τέχνης που θα έφερνε στο φως τον ρομαντισμό και τη φαντασία που επιτακτικά αναζητούσαν διέξοδο. Κατά τη διάρκεια της δημιουργικής της αναζήτησης συναντήθηκε με την τέχνη του decoupage, που σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές διακόσμησης, παλαίωσης και επεξεργασίας υλικών αποτέλεσε τη διέξοδο που αναζητούσε.











    Τα αντικείμενα της Βένιας και του «Έχω κάτι για ‘σένα…» θα παρουσιάζονται στον εκθεσιακό χώρο Parapera, 12-18 Δεκεμβρίου, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χρώμα, λουλούδια, φως και ζεστασιά μεταφέροντάς μας σε έναν κόσμο αλλοτινό και τρυφερό.











    Η Βένια Κριεζία γεννήθηκε στην Αθήνα όπου σπούδασε οικονομικά, τομέας στον οποίο εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημιουργίας. Με την Βένια μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση vkriezia@gmail.com και να δείτε περισσότερα από τη δουλειά της στην σελίδα veniadeco.blogspot.com







για περισσότερα Βένια Κριεζία 6932433702


http://www.facebook.com/events/103271786457308/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου