Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

EπιΤόπου Bαzααr 02|03|04 Δεκεμβρίου 2011






02|03|04 Δεκεμβρίου 2011


ελάτε να δείτε :

Τη Μαριάννα Αρετάκη  (monjour) να κάνει επιΤόπου  
ζωγραφική σε μπλουζάκια, τσάντες, ποδιές 
μικρές παρεμβάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ
με τη βοήθεια του Αλέξανδρου, ζωγραφική με αερογράφο

Τη Γιώτα Ζερίτη και τη Μαρίνα Πέτρου να κάνουν  επιΤόπου  
γούρια κρεμαστά και βραχιολάκια (στο πνεύμα των ημερών )

Τη Μαίρη Τριανταφύλλου επιΤόπου  
να σας φτιάχνει φουλάρια με ύφασμα και κορδόνια

Τη MisTouNou  επιΤόπου  
να γράφει τα μέρη σας στις υδρόγειες σφαίρες της


Την Κατερίνα Κακριδώνη  επιΤόπου 
ζωγραφική σε ξύλο 


Την Ιωάννα Ντακόλια  επίΤόπου
να ράβει τα Μαγικά σπιτάκια της


Τον Δημήτρη Μουστάκη να ζωγραφίζει  επιΤόπου 


Τη Δίπλα Βασιλική (δια χειρός Κικής ) να φτιάχνει επιΤόπου
χριστουγεννιάτικα γούρια 


Την Myrcial Caldo να φτιάχνει επιΤόπου
γούρια, κρεμαστά και βραχιόλια με χάντρες, σύρμα και
ψηφιδωτά υλικά


και άλλα που θα ανακοινωθούν προσεχώς


Πρόκειται για ένα συνεχές κι εναλλασσόμενο happening - workshop, όπου ο σχεδιασμός, η κατασκευή των δημιουργιών σας γίνεται θέαμα για το κοινό, μοιράζεστε με το κοινό της πόλης μερικές από τις ιδέες, εμπνεύσεις, τεχνικές σας και κεντρίζετε το ενδιαφέρον του για τα προϊόντα της σκέψης και των χεριών σας. 

Καλείστε να συζητήσετε με τους επισκέπτες για τις μεθόδους σας, να εκθέσετε πλάι στις ολοκληρωμένες σας συλλογές και στοιχεία των προϊόντων σας που πιθανώς τώρα είναι υπό δημιουργία, τα οποία θα μπορούν να διαλέξουν μαζί με εσάς και να είναι παρόντες κατά την υλοποίησή τους. Ο επισκέπτης με τον τρόπο αυτό βρίσκεται πιο κοντά σας, αποκτά μια σχέση  με τα προϊόντα σας εν τη γενέσει, μοιράζεται την περιπέτεια της δημιουργίας μαζί σας, πλησιάζει με μεγαλύτερη οικειότητα τις ιδέες σας.

Δεν απαιτείται από κανένα να παραχωρήσει τα μυστικά της δουλειάς του, απλώς να κεντρίσει τα μάτια και την περιέργεια των επισκεπτών για την ενδιαφέρουσα πλευρά της δημιουργίας του.

Δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να λάβει μέρος σε ένα διαδραστικό δρώμενο, σε ένα πολυ-θέαμα δραστηριοτήτων, όπου θα νοιώθει συμμέτοχος στον παραγωγικό σας οίστρο, να αποκτήσει μια πιο ζεστή σχέση με τα προϊόντα του πάγκου σας.

Παράδειγμα : Χάντρες και νήματα που συναρμολογούνται επί τόπου, κομμάτια υφάσματος που αρχίζουν να γίνονται φορέματα, η διαδικασία παραγωγής ενός αρωματικού σαπουνιού, μια καρφίτσα που ζωγραφίζεται εκείνη την στιγμή, ένα λάδι που αρωματίζεται, ένα κεραμικό που πλάθεται. Η επίδειξη ενός μικρού τμήματος της παραγωγής δίνει άλλο βάρος στα μάτια του κοινού και με αυτόν τον τρόπο εμπλουτίζεται η εμπειρία της συναλλαγής του μαζί σας. 

Αν μπείτε στη θέση του επισκέπτη ίσως κατανοήσετε ότι σε αντίθεση με ένα κοινότυπο παζάρι, ο επισκέπτης που ξεναγείται στα ενδότερα της δουλειάς σας έχει μια πληρέστερη εικόνα για τις δημιουργίες σας, έρχεται σε ένα παζάρι που τον τρέφει με ιστορίες δημιουργίας κι αποκτά προϊόντα που του μιλούν πριν και μετά το ταμείο.

Πληροφορίες από τις 17.00 ως τις 22.00 στο 210 8214240 και στο 6936985691


ταυτόχρονα με το επιΤόπου BaZaar


Christmas Swap ανταλλακτικό παζάρι χριστουγεννιάτικων ειδών! 


σεμινάρια κατασκευής φωτιστικού από πλαστικά  ποτηράκια και χάρτινη σακούλα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου