Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

«Στην πίσσα και στα πούπουλα» - Βίος και πολιτεία ενός ρεμπέτη της φυλής των Τσερόκι.Παρουσίαση βιβλίου 21 Οκτωβρίου στο pαrαperα







Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου , στις 8μμ.
 θα σας μιλήσει για τις περιπέτειες του σαν ιπτάμενος ρεμπέτης της φυλής των Τσερόκι, ο συγγραφέας Νίκος Βερόπουλος - White Feather.
Πρόκειται για ο βιβλίο - αυτοβιογραφία 

"Στην πίσσα και στα πούπουλα» - Βίος και πολιτεία ενός ρεμπέτη της φυλής των Τσερόκι."


"Η αληθινή ιστορία του Λευκού Φτερού, ενός Έλληνα Τσερόκι,  γραμμένη από τον ίδιο.
Μια ζωή σαν παραμύθι χωρίς τέλος, που διαδραματίζεται μέχρι τις μέρες μας.
Ο Νίκος Βερόπουλος κάνει κατάθεση ψυχής, περιγράφοντας όλα όσα του συνέβησαν στη διάρκεια ενός απίστευτου οδοιπορικού στο χώρο και στο χρόνο, με έναν τρόπο που μπορεί να καταπλήξει όχι μόνο τους φίλους του και τα άτομα εκείνα που τον γνώρισαν στη διαδρομή, αλλά και όσους θα τον γνωρίσουν μέσα απ’ αυτό το βιβλίο.
Εμπειρίες μοναδικές, συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους στα πέρατα της γης, επικίνδυνες αποστολές, προσωπικές μάχες με τη ζωή σ’ έναν άνισο αγώνα, είναι μερικά μόνο από τα γεγονότα που συνθέτουν τη διαδρομή του στο μονοπάτι που διάλεξε, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.
Εντελώς ασυμβίβαστος με το σύστημα, ρεμπέτης με μποέμικη νοοτροπία, φιλόσοφος και οραματιστής, εξελίσσεται σ’ ένα σύγχρονο μονομάχο."



parapera_αχαρνών 61 και φερών
πληροφοριες 2108214240








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου