Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

inkhead - Ιστορίες Μεταξοτυπίας

Ο Αριστείδης Λημναίος επί τω έργω
Το inkhead δημιουργήθηκε πριν από οκτώ μήνες και στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας, στην Ασκληπιού 68 - 70. Πρόκειται για μια σειρά από ζωγραφιές και σχέδια του Αριστείδη Λημναίου, που αποτυπώνονται κατόπιν σε οργανικά t-shirts κι αποτελούν το κυριότερο συστατικό του inkhead, το οποίο "φτιάχτηκε μέσα από την δίψα για δημιουργικό παροξυσμό, δόξα, πλούτο, γρήγορα ποδήλατα και από την ανάγκη για προσωπική ανασυγκρότηση", όπως αναφέρει στη σελίδα του και ο ίδιος.



Giraffe ή καμηλοπάρδαλη




..this is a C50


Ο Αριστείδης Λημναίος, έπειτα από προσεκτική έρευνα, διάλεξε να αποτυπώσει τα σχέδιά του σε μπλούζες από οργανικό βαμβάκι, χρησιμοποιώντας την τεχνική της μεταξοτυπίας, που αποδίδει πιστά τα αρχικά σχέδια. Μπλουζάκια, φούτερ, τσάντες, μπαίνουν κάτω από την προσωπική επιμέλειά του και διαρκώς εμπλουτίζονται με νέες συλλογές, όπως η Viva Athens, μέσα από τις οποίες  προβάλλονται και αρκετά βιωματικά στοιχεία του δημιουργού.








Θα συναντήσουμε το inkhead και στο meet market και μπορούμε να δούμε στο μπλογκ του βίντεο με διάφορες τεχνικές που επιστρατεύει ο Αριστείδης Λημναίος πριν προχωρήσει στο τελικό στάδιο της μεταξοτυπίας. Συχνά δημοσιεύονται εκεί τα νέα σχέδια των ρούχων, αλλά παραχωρούνται και δωρεάν wallpapers για την οθόνη του υπολογιστή μας. Εδώ, το ηλεκτρονικό κατάστημα του inkhead, στο οποίο υπάρχουν και τα περισσότερα σχέδια των συλλογών.




For ever until victory





Εγώ, ο σκύλος και η πόλη μου

Εγώ κι εγώ
Κι ένα θρίλερ επί δύο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου