Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Το 3ο Christmas Bazaar sophia's creations στο parapera


Η Σοφία είναι απόφοιτη Αρχιτεκτονικής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του κοσμήματος τα τελευταία 5 χρόνια με την επωνυμία Sophias Creations.

στη Σοφία αρέσουν οι καθαρές γεωμετρικές φόρμες 

οι καθαροί συνδυασμοίΑσχολείται με τα χειροποίητα κοσμήματα από την παιδική ηλικία και αργότερα εξέλιξε τις μεθόδους κατασκευής ανακαλύπτοντας νέα υλικά και τεχνικές ταυτόχρονα με τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική.

φτερά και πούπουλα                          Η κατασκευή πάντα αποτελούσε αντικείμενο έρευνας και μετά από 15 χρόνια ενασχόλησης με το σχεδιασμό και τη σύνθεση κοσμημάτων, ανακαλύπτει την αργυροχρυσοχοΐα.

τώρα που έρχονται Χριστούγεννα λένε πως πιάνουν οι ευχές και η πεταλούδα θα 'ρθει στο πέτο σου να κάτσει 


Τα τελευταία 2 χρόνια σχεδιάζει κοσμήματα με πολύτιμα (ή και μη) μέταλλα, συνθέσεις με ημιπολύτιμους λίθους και ασήμι.


Το φετινό Christmas Bazaar  του Sophias Creations έρχεται στο Paraperaαπό τις 19 έως τις 24 Δεκεμβρίου, ως συνέχεια των προηγούμενων,  πετυχημένων ατομικών εκθέσεων σε χριστουγεννιάτικο ύφος για να ανανεώσει το ραντεβού του με τους φίλους και να το συστήσει σε νέο κοινό.

Στην έκθεση θα υπάρχουν όλες οι χειμερινές δημιουργίες  κοσμημάτων : ασημένια δακτυλίδια,καρφίτσες,βραχιόλια, κολιέ και, εννοείται, η μεγάλη ποικιλία από σκουλαρίκια, καθώς και χριστουγεννιάτικα γούρια για τη νέα χρονιά.

Οι τιμές είναι όπως πάντα προσιτές! 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σοφία στο 6942200272 ή στέλνοντας μειλ στο sophia_hat@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου